Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Tid med barnen.

Jag har vilat upp mig i helgen men ändå fått en del gjort.
Jag har totalt kopplat bort jobbet och bara varit hemma och mamma.

I fredags var ju lilla grabben och jag inne i stan på Astrid Lindgrens barnsjukhus för att röntga om och fixa till gipset på hans brutna arm.
Det var ett par trevliga timmar tillsammans och vi fick supereffektiv vård på sjukan!

Sen när vi kom hem ville grabben springa tillbaka till skolan efterom de efter lunch skulle ha klassens timme och han skulle trolla med sin magilåda!
(Senare på kvällen trollade han även för mig och jag var grymt imponerad vad han kunde göra med kort, jag hängde inte med för 5 öre!)

Jag och syrran travade runt 1,5 timme på isen på sjön på fredagseftermiddagen men jag var då fortfarande både trött och seg.

Under fredagskvällen var jag och pojkarna själva. Jag gjorde kycklinggrytan som jag tidigare i dag bloggat.
Barnen och jag tyckte den var supergod!
Jag kollade på Let´s Dance och somnade sedan ovaggad och sov ca 12 timmar.

På lördagen stack lilla grabben till en kompis som han sedan sov över hos och jag och stora grabben åkte till Skärholmens centrum och shoppade kläder till honom. Vi hade jättetrevligt och fick lite tid till att prata bara han och jag.

Sen på kvällen ville han åka till en kompis och sova över vilket han fick och då var jag plötsligt ensam hemma.
Jag slötittade på en film som gick på 2:an med heter han Jim Carry? och sedan sov jag som en baby igen.

När jag vaknade hade jag mycket fina sms från äldsta grabben.
Ett var ett godnatt-sms som avslutades "din A" och det andra var ett godmorgon-sms!
Jag blev riktigt rörd att han skickade sin gamla mamma sådan hälsningar!

Sedan var det träningar hit och dit så det slumpade sig inte bättre än att jag blev själv nästan hela söndagen.
Först åkte jag till Haninge centrum och köpte en födelsedagspresent till lilla sonen som snart fyller år och av en händelse råkade jag se ett par skidbrallor 8848 i barnstorlek som var halva priset på jämfört med vuxenstorleken fast en likadan byxa och jag kunde ha barnstorleken 160 utan problem så då köpte jag dem!

När jag kom hem gick jag och mina väninnor tillika kollegor N och E runt sjön. Det var super isigt så vi fick ta lite nya vägar.

När jag kom hem ställde jag mig direkt och bakade bullar. Det blev nästan 100 stycken vaniljbullar. Jobbigt att bara baka och inte få smaka.
Bullarna är till E´s 9-års kalas nästa helg.

Sedan hade det hunnit bli söndagskväll och det var bara till att efter att ha stoppat i barnen middag bada dem och packa deras väskor och pussa dem och krama dem och skicka iväg dem till J så att jag kunde sticka ivag till jobbet för veckans första nattpass.

Kommentarer
Postat av: Mor

Låter trevligt det Du skriver. En liten fråga bara.

Har Du tagit stryptag på några av dina kompisar för att dom ska in och skriva kommentarer i min blogg så att jag vaknar till? Två där som är helt nya för mej MEN TREVLIGT mkt TREVLIGT och lite vaknade jag till, men ack vad trögt det känns med bloggandet.Den egna hemsidan som jag håller på med är mycket roligare. Får se om jag så småningom lägger ut den.

2009-01-26 @ 07:55:28
Postat av: sabina

Haha ja du har rätt, jag har alltid haft många bollar i luften.....

Hoppas dagen blir bra!



Kramiz

2009-01-26 @ 08:49:37
URL: http://mittlivsabina74.blogspot.com
Postat av: cirocco

Hej! vill bara önska dig lycka till, du kämpar väl och det kommer att ge resultat!

2009-01-26 @ 11:21:39
Postat av: C a m i l l a

Svar: Jaa, men vi har varit utan i 4 veckor p g a en burköppnare bakom trumman, som spräckt tvättrumman. Tack och lov att vi tog extraförsäkring i 5 år som täcker allt. ;)

Det låter som att du kommit i harmoni med dig själv, din tid och livet igen. Gud vad gott med hembakta bullar!

Kram och ha en fin vecka!



http://camillaslillablogg.blogspot.com/2009/01/tebax.html



2009-01-26 @ 11:53:26
URL: http://camillaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Mor

Ang. ditt inlägg hos mej idag: Jag tycker att det är kul när jag ser att någon varit inne och läst hos mej, men har inte tid att läsa andras bloggar.Ibland har jag det, men jag vet inte var tiden tar vägen.Jag känner mej helt enkelt inte motiverad att blogga på det viset man borde.Du har oxo bett mej lämna min bloggadress när jag är inne hos andra, flera gånger, men oftast har jag glömt.

Idag har jag bl.a. kört runt med "Kära Far" på golfbanan för att få honom pigg och sen har jag i förmiddags scannat en sju jäkla hög med papper till försäkringsbolaget ang SAABen, samt scannat in en hel del gamla farfar och farmorbilder som jag så småningom vill göra något av till er. Jag hinner inte sitta och läsa bloggar varje dag.Nyss kokade jag äppelris till oss för kvällen och det tog oxo en jäkla tid.Så gör jag mina egna kokböcker!Dessemellan vill jag ju brodera mina kuddar och lyssna på mina hörböcker...........SKYNDA, SKYNDA HELA LÅNGA DAGEN, TILLS MAN FÅR ONT I MAGEN! FNISS!

2009-01-26 @ 17:28:44
URL: http://widy.blogg.se/index.html
Postat av: Mötley Annika

hej det var ett tag sen jag tittade in här, hoppas du har de bra ...Lycka till med allt du tar dej för kram Mötley Annika

2009-01-26 @ 20:46:25
URL: http://motleycrue.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0