Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Att känna sig hemma hemma.

 
I förrgår morse efter "Tillsammans är man mindre ensam" som var en mycket trevlig och varm film den också (kom en tår i mina ögon i slutscenen) gjorde jag 10 matlådor med spagetti och köttfärssås.

Kanske ett märkligt val av sysselsättning en morgon på semestern men jag hade tagit ut 1 kg köttfärs ur frysen kvällen innan för att laga någon kvällsmat men så tog ju jag och A en pizza i stället.
Duktigt nog gjorde jag matlådor av köttfärsen!

A och jag var på Ikea efter det för att byta marsvinshyllan vi köpt dagen innan då den va 2 cm för lång för att passa där den skulle stå.

Till kvällen åkte vi ned till mor och far efter att ha packat och tvättat lite.

En bra känska jag haft de senaste dagarna har varit att jag varit hemma hemma. Alltså inte varit på väg någonststans, svårt att beskriva... jag har helt enkelt bara varit hemma och haft det lugnt och skönt i min lägenhet.
Lite stökigt utan att det gjort något.
Kanske har jag det lite för prydligt hemma normalt?
Eller så var det den härliga känslan av liv och rörelse när barnen nu kommit till mig igen efter att ha varit med J i 2 veckor.
Det känns helt okay att inte vara iväg på något trots att man borde då det är semester. Minns inte när jag var hemma på semestern senast?

Vilket  trist väder det är av och till nu. Antar att det är lika för alla men i alla fall...det känns som höst och kvällarna är så mörka.

Nå väl. Vi kom ned till mamma och pappa och vi fick god mat som vanligt.  
På kvällen tittade vi på Jönsonligan som gick på TV.

Nästa dag, igår alltså åkte vi hela familjen ut i skogen för promenad och för att plocka det gula guldet!
Vi kom hem med en bra skörd kan man väl påstå!
Mor och barnen har rensat allt och förvällt det så jag får med mig hela härligheten hem! 1,8 kg blev det när det var ränsat och klart!

Efter lunch dammsög jag och städade bilen i ett par timmar så nu är den som ny! Jag gnodde och tvättade i dörrar och skrymslen där tvättapparaten inte kommer åt.

Efter det bar det av ned till bryggan för bad.
Vi var ensamma där så jag och E badade nakna och tvättade håret i sjön.
Det är en så härlig känsla att bada naken!
Stora grabben (12 år) skämdes för mig och E eftersom han är i så känslig ålder för sådant nu men jag och E skrattade och simmade befriat lyckliga runt....tills plötsligt fler kom!
Då fick vi på badkläder väldigt raskt!

Jag lyckade se 2 filmer igår också "The break-up" och "The Mexican".

 
Jag känner att jag slappnar av väldigt skönt med film nu.

I dag på förmiddagen har jag, min pappa och E varit ute på sjön och fiskat. Tro det eller ej men JAG fick en gädda på en liten Wobbler!

Kommentarer
Postat av: Maria

Å, vad roligt att fiska! Men faderen fick väl ta bort kroken från fiskens käft, va?!

Skööönt det låter att bara vara!

Ha de!

2009-08-01 @ 17:49:55
URL: http://marialivet.blogg.se/
Postat av: Mor

Kokade en del av gäddan som kissen har ätit. Han verkade gilla den och tackar så mycket! Kära Far har filéat den som vi nu även fryst in. Blir bra att ta fram vid tillfälle. TACK!

Trevligt hade vi hos lillasyster idag men det jä--a lysröret över diskbänken fick vi aldrig igång.

2009-08-01 @ 21:04:47
Postat av: cirocco

Ha en fortsatt trevlig semester!

Ha de bäst!/C

2009-08-02 @ 08:52:20
Postat av: Camilla

Hej tjejen! Titta vad brun och fin du blivit nu. :)

Själv har jag nästan bleknat i regnet. Mysigt med sjötur, svampplockning och fiske. Precis min grej. Däremot är jag usel på att titta på film, jag somnar jämt... Men bra avkoppling.

Amelie från Montmartre älskar jag!!! Den såg jag jättemycket då den kom ut. Det är så mysiga Parisvyer i den också, hela filmen är mysig och klurig. Båda gångerna jag varit i Paris har vi faktiskt bott just i Montmartre. ;)

Och självklart vill jag ses. Vi får boka in något i höst. Det var länge sedan ju!!! Det var i morgon och på tisdag jag hade biljetter till och från Göteborg, som jag hade kunnat använda till Stockholm - men du har ju barnen och jag är i behov av egentid nu efter några supersociala dagar här.

Du är så välkommen hit, eller så åker jag ner till storstan. Jag älskar att köra i Stockholm. =) Även innan jag bodde där.

Kram kram!

2009-08-02 @ 10:53:14
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0