Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Ledig men inget drag i mig.

Sitter tyvärr här svettig och klen. Mår inte bra alls.
Typiskt, jag som verkligen var på gång förra veckan!
Har talat med "sjukvården" och fått förfrågan om jag kan känna någon knorr men är ännu säker att så inte är fallet.
....fast man måste ju få grymta lite!

Har ingen som helst energi och är slut trots att jag sovit hela dagen.
Blandar i hop dagarna...men räknar ut att det är onsdag.

Sov ju av i måndags och sedan vill jag minnas att E och jag åkte till Willys och storhandlade. Ja just det, hans fröken ringde mig på förmiddagen och sade att E var sjuk så han kom hem någon gång innan lunch och även han föll i sömn.
A kom också hem på förmiddagen eftersom han varit med J och dragit ut en tand som var för mycket i underkäken inför tandställningen som skall sättas dit snart efter ytterligare lite tandbortdragningar.

Det där med för stora och för mycket tänder i oordning har han ärvt av mig. Jag fick också dra 4 och ha tandställnign när jag växtre upp.

På måndagkvällen kom N över och vi kollade på en DVD som jag hyrde: Mammut.
Den var helt ok men lite seg.

  

På tisdagen tittade jag på film nummer 2 jag hyrde, "I skuggan av värmen" som också var ok.

Jag promenerade av olika anledningar 2 gånger till granncentrumet, ena gången för att klippa topparna och den andra för att hämta ett par skor som stora sonen glömt på en basketträning i en hall.

Det absolut största som hände på tisdagen var ändå att jag fick tag i en tokbillig resa till Thailand för mig och barnen och min godevän och kollega Talle som gör oss sällskap.

Jag satt och smygpassade på erbjudanden som lades ut och lyckades roffa åt mig flygstolar tur och retur Bankok för mig och barnen för 13.500 totalt! Mycket nöjd över det!

Nu kära vänner vill jag väldigt gärna höra med er om tips till vilken badort vi sedan skall åka! Var är vackrast, trevligast och bäst? Vad har du för erfarenhet?

Känns trevligt att ha en 2 veckor lång semester att se fram emot framöver även om det är ett bra tag kvar!

Stekte pannkakor på kvällen och städade sedan hemma.
Läste ut boken "Munken som sålde sin Ferrari"


Det är en faktabok i självstärkande positivt tänkande skrivet i romanform.
Informationen är mycket bra och berikande men dialogen är lite töntigt haltande men det gör det möjligt att läsa den och att ta in informationen då den är skriven på det sättet.
Önskar att alla orkade och ville läsa böcker som den.

Kände mig inte bra på onsdagen, alltså idag utan har sovit stora delar av dagen.
Har nu i kväll ändå gjort lite nytta genom att packa till morgondagens äventyr som jag ska berätta mer om sedan.
Jag har också helt otroligt också varit en kortare sväng på IKEA när jag tänker efter....pratat i tel med flera av mina fina vänner och som pricken över i städat till marsvinen.



Nu är jag trött igen och måste vara pigg i morgon så jag ska hoppa i säng nu och läsa Mankell "Kinesen" som jag börjat på.



(Jo...jag tänkte på en sak....
2 kompisar (killar båda 2) har på senaste helt oprovocerat sagt detta till mig.

Den ena sade: Skaffa dig en karl! Och den andra sade: Skaffa dig ett liv!

Jag har tänkt ganska mycket på det och kan tycka att det är ganska vårdslöst sagt även om det på något sätt ändå var ämnat som glada tillrop i välmening.

Jag tycker att jag har ett rikt liv med mycket aktiviteter och vänner (och det vet de) men det som avsågs var att återskapa ett Svenssonliv med en man tror jag.
Jag kan bara inte hasta fram det!

Tror att den ena menade med att "skaffa dig ett liv" var att jag också skulle hänga mer med ut på krogen och festa mer. (Det är trevligt i bland men är inte att ha ett liv för mig.)

Klart jag vill leva med någon igen men jag kan inte göra det lätt för mig och skapa ett liv  och en relation med någon som bara är bra även om jag vet att det funkar för många.
Jag kan inte göra det, då dör jag inombords!
Jag vill leva med någon som är min närmaste och som jag känner mig attraherad av och tvärt om.
Är det så fruktansvärt märkligt?

Jag är som många singlar dödsrädd för att hamna ensam resten av livet men hellre det än leva fel!
Hoppas av hela mitt hjärta få leva med någon i kärlek när den dagen kommer.

Vad anser du vara viktigt?)



Kommentarer
Postat av: Maria

Supernice att dra till Thiland!!!!! DU GÖR HELT RÄTT!!!



Kinesen är skitbra.



Må så gott, systra!

2009-09-03 @ 09:49:40
URL: http://marialivet.blogg.se/
Postat av: Mor

Hm.....det är mycket Du skriver som jag inte vet hur jag ska bemöta i ord. Trots att jag är din "morsa" så är vi så himla olika. Förstår inte hur det kan ha blivit så, men "kära Far" säger sej känna igen sej i dej lite grann, dock inte på alla punkter. Jag bara undrar varje gång jag läser om det Du gör: Hur orkar Du hålla det tempot Du håller....nu kommer Elsie och hälsar på så nu måste jag sluta.

2009-09-03 @ 10:00:11
Postat av: Kraka

Folk som säger åt en att skaffa ett liv har absolut för lite eget liv eftersom de bekymrar sig för hur andra valt att leva! Jag får också den tillsägelsen emellanåt och då menar man precis det du säger, ett svenssonliv. Resonemanget bättre et misslyckat svenssonliv än ett aktivt och bra liv ensam har jag slutat köpa för länge sedan. Jag brukar svara: Jag har ett liv, möjligen lite för mycket av det.

2009-09-03 @ 15:12:24
URL: http://kraka.moah.se
Postat av: Veronique

Inge vidare drag på mig heller.

Kram V

2009-09-05 @ 16:50:27
URL: http://godiscoominya.blogspot.com
Postat av: Fia

Du har hunnit lite längre i processen, eftersom jag skilde mig nu i somras, men jag bearbetar sorgen för fullt, och funderar ibland över om det är möjligt att hitta en ny stor kärlek i livet. Om man ska leva ihop måste man vara attraherade av varandra och vara förtroliga vänner, annars är det bättre att leva ensam. Men det gäller att bearbeta sorgen och smärtan färdigt först, så man inte kastar sig in i något bara för att slippa de jobbiga känslorna.

2009-09-06 @ 21:12:06
URL: http://neverkeso.blogg.se/
Postat av: cirocco

Du är otrolig men man behöver inte hinna med allt, veta med allt eller göra allt! Det kan vara bra med riktiga skitdagar mellan alla bra. Du är redan omtyckt på jobb, supermorsan och vännen många skulle önska sig och en bra karl det kommer du att få!



Ha en underbar dag/cirocco

2009-09-10 @ 23:52:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0