Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Härligt härligt!

Härligt härligt!
Vid 13.10 idag steg jag utanför dörren i den ljumma luften och solskenet med stegräknaren runt halsen!
På gång igen!
Med psyket på topp och ordentlig kraft i benen powerwalkade jag till jobbet med Metallica i lurarna!
Hade ingen aning om hur långt det var eller hur lång tid det skulle ta eller ens hur vägen gick dit men det tog ca 35-40 minuter och var i det närmaste 4 km, alltså en utmärkt promenadsträcka!
Faktiskt så var kroppen så pass laddad att den ville springa men jag tyglade mig och gick så svetten lackade så som jag bestämt mig för.
Fick härliga endorfiner!
Har ju god lust att gå hem från jobbet också men det kanske inte är världens bästa ställe att trava runt i detta närområde på sen kvällstid så snälla JR har lovat att hämta mig.

Igår kväll när jag kom hem från jobbet åkte jag till Kungens Kurva och köpte lite mat på Willys, några rörmokarsaker på Hjula och en ny personvåg på Media Markt innan jag åkte hem.

Jag var trots att jag gått upp tidigt på morgonen ganska laddad på att pyssla lite hemma så medan JR låg feberhet och klen i soffan började jag koppla in de nya vitvarorna.



KL 21.0o började vi titta på en film, "Den gröna milen" och tro det eller ej, jag såg hela utan att somna!
Mitt i en reklampaus tog jag nytt personligt rekord i hur fort jag kunde slå ihop en glutenfri kladdkaka till JR. Jag missade nog bara någon minut på filmen men disken blev stående till idag.

Det är som om jag kännner att vi börjar gå imål med flytt och renoveringar. Även om det är en hel del kvar känns det som om att vi kan börja landa och tänka på att det faktiskt finns ett fantastiskt bra vardag framöver!
Brudar, nu kör vi! Kraka, vi ses från söder till norr på Tappa.se. Syrran, N och ETL: Säg bara till när ni är laddade för att gå runt sjön eller så!

Kommentarer
Postat av: FIONA - en ointressant vardag

hon är blandras, cavalier king charles spaniel/shih tzu. helt underbar bladning!

2010-08-02 @ 23:21:27
URL: http://lovefiona.blogg.se/
Postat av: Kraka

Den gröna milen är en av mina favoritfilmer.

2010-08-03 @ 15:24:04
URL: http://kraka.moah.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0