Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Syrran har börjat blogga igen!

Stor nyhet! Syrran har börjat blogga igen och det gör mig jätteglad!
Hon har gjort en ny fin blogg och jag blir själv sugen att börja tänka på att piffa till min blogg och börja skriva igen.

Jag har ännu inte fått tillgång tilll dator hemma efter flytten. Vi ringde Boxer igår igen men då sade de 25/8!
Jag begriper inte vad som skall vara så svårt för dem? Jag beställde tjänsten i mitten av juni! Det är ju inte direkt så att vi flyttat ut i urskogen direkt!

Idag är det alltså jobb som gäller igen. Vi ar slitit så hårt hemma med alla renoveringar och flytter att vi är helt slut. Det gick liksom upp för mig när jag kom till jobbet idag efter semestern och kände mig allt annat än utvilad, jag är skittrött!
Jag ringde JR och sade hur jag kände (han känner ju precis lika dant och vi har pratat om det mycket), att nu måste vi se till att bara göra klart det sista i hans hus och sedan bara vila oss, återhämta oss och inte göra så mycket hemma i vårt nya hus.
Vi vet och känner det båda 2 men vi har kämpat på helt otroligt mycket. Vi har varit superduktiga och det har ju varit superroligt!

Jag längtar till vardag, att få rå om varandra och ta det lite lugnt, hinna träna, umgås med vänner, baka, storhandla och pyssla med normala små vardagsaker hemma. Gå runt sjön och känna svetten lacka!

Igår natt tapetserade vi det sista i JRs hus. Det blev superbra! Viss målning kvarstår men det största är klart nu. Vid 01.30 var vi hemma igen och då käkade vi räkor och tittade på TV en stund. Sen var det ångest att sova då man visste att man var tvungen för att jobbet börjar igen.

2 gånger har vi fått till korta gymbesök denna vecka. Inget att skryta med mer än att vi faktiskt gjorde det mitt i allt renoverande! Det går segt att springa men det skall snart gå bättre!
Syrran, hur skall jag piffa upp min blogg?

Kommentarer
Postat av: Syrran

Vi får ta en blogg o vinkväll och piffa blogg snart :) ! Kram

2010-07-30 @ 18:21:30
URL: http://mariaskreativa.blogspot.com
Postat av: Syrran

Jag lyckades pimpa port min header i all iver.. men jag ska pimpa tillbaka den.



Hur mycket för kyl o frys? Jag köper gärna!

2010-07-30 @ 19:56:07
URL: http://mariaskreativa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0