Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Återfunnen energi! Skönt!

imag2053 (MMS)

Återfunnen energi! Skönt! På något underligt sätt har jag varit energilös och utslagen den här veckan. Har inte orkat vara engagerad i något alls och absolut inte orkat träna! Igår började vi ny stegräknartävling på Tappa.se och den inledde jag stilfullt med bragden ca 5000 steg. Jag har egentligen inte gjort något vettig alls denna vecka mer än att beställa en resa för hela familjen till Thailand på sportlovet. Jag tog världsrekord i att hitta billiga flygstolar på lite olika ställen och mycket letande då tur och retur Krabi via Bangkok o Peking (4 tim) gick hela kalaset på 33.000 totalt för alla 5! Mkt billigt! Speciellt stolt är jag över inrikesbilj fr Bangkok t Krabi tur och retur, de kostar normalt 10.000 för oss alla 5 med Thai air, jag hittade för totalt 4.800 kr tur och retur på AirAsias direktbokningsida. Jäkligt bökigt var det att bli registrerad som kund där bara! Sedan passade jag på att boka de 4 första hotellnätterna också på ett trevligt hotell vi.bott tidigare. Det gick inte heller via boka-hotell-siterna, det fick jag göra direkt VIA hotellet. Jobbigt att fixa allt men nu har vi roligt att se fram emot. Idag är jag pigg o alert igen och nu sitter jag o väntar på JR så ska.vi gå på gymmet!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Men samma här... Jag har inte heller någon energi och lite halvont i halsen. Tråkigt! Vill ju vara pigg och energisk som jag brukar. Skönt att höra att du är på bättringsvägen i alla fall. Kanske finns hopp även för mig.

Kram och ha en skön helg!

2011-08-27 @ 17:53:56
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com
Postat av: Mor

Hoppas att allt kommer att klaffa med beställda biljetter m.m. i slutändan till Thailand. Du är duktig som kan fixa allt själv. Själv har jag ett litet "elände" bara att fixa båtbiljetter och hotell när vi ska till Gotland,men det brukar gå bra efter några timmar.Tungan far från ena sidan av mungipan till den andra och när allt är klart och betalat och utskrivet måste jag duscha. FNISS!

2011-08-27 @ 21:03:44
Postat av: Camilla

KUL med Thailand förresten! Glömde att kommentera det. Blir det ingen mer övertid nu då, när ni fick sån billig resa? Jag tyckte att det lät ganska dyrt, men minns att du pratade om 100.000:- och då är ju cirka 30.000:- riktigt billigt. :)

Nästa år ska vi till Kroatien igen - minst 2 veckor. Då ska jag vara frisk, glad och pigg. :)

Kram kram!

2011-08-27 @ 22:43:56
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com
Postat av: Mia

Så ni kommer iväg till Thailand redan i år!! Lyllossar:-) Fortsätter att kämpa på med stegen men det är svårt att nå målet varje dag.

Kram

2011-08-29 @ 14:12:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0