Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Gott nytt år!

Gott nytt år allesammans!


Det har alltså varit 1/1-11. Det blev inte att jag bloggade över nyår utan jag jobbade och var hemma och tog det riktigt lugnt och skönt med familjen.


(Efter middagen hade vi chokladfondue som efterrätt.)



Nyårslöften.... Jo, visst har man tänkt och tänkt...
Vad kan vara bra att kämpa för och lova inför sig själv?

Jag ska göra mitt allra bästa att vara en riktigt bra mamma till mina barn, JRs bästa tanta på Koh Lanta och en bra vän till mina vänner och min släkt samt göra en engagerad arbetsinsats på firman.

Trots allt, ovanstående är det som jag alltid vill göra och inget som jag kan ha till nyårslöfte. Ovanstående är meningen med livet!

Nyårslöften är någon liten speciell sak man vill förbättra i sitt liv inför sig själv så man mår så bra som möjligt.
Låter det rimligt?

Jag håller mina lätta... Jag fokuserar på kropp och fysisk hälsa!


-Jag börjar med GI nu igen för att äta hälsosamt.
Skitsamma om det blir några nystarter per år....hellre nystarter med skärpning än att aldrig tänka på vad man stoppar i sig!

Jag tror inte jag mår så bra av kolhydrater i stora lass, så är det bara. Jag behöver ha koll också på mig själv annars svävar volangerna iväg.


-Jag vill hålla mitt stegmål på 13.700 steg så långt det är möjligt. Jag mår bra av att komma ut och röra på mig!

-Jag ska springa midnattsloppet på under 1 tim. JR och jag är anmälda. (Kanske blir det halvmaran också...om N och eller Mia hakar på).

-Jag skall klara att göra 7 chins innn 2011 är slut.
För ett litet tag sedan kunde jag inte göra någon, inte ens lyfta min kroppsvikt alls. Nu kan jag redan göra 2 godkända på raken.


-Jag har för avsikt att börja träna med vikter mer för mitt välmånde. Börjar få aningen bättre koll på några muskler som legat djupt i träda. Hoppas på att några muskler skall träda fram i ljuset....stiga ut ur gäddhänget på sikt. (...men det kanske bara är en dröm :-)

Jag måste ändå säga en sak! Jag börjar må toppen! Sover som en gud så fort jag lägger huvudet på kudden nu för tiden. Mina ringar under ögonen har verkligen börjat försvinna.


Kommentarer
Postat av: Morsan

Verkligen skönt att höra att Du sover bättre! Det är så viktigt det där med sömnen. Så har jag tänkt på det här med att Du vill att jag ska börja blogga igen. Jag känner just nu att jag inte vill ha den pressen på mej då jag har svårt att hinnna med dom grejerna jag gör till golfklubben.Dom första åren jag lade ut bilder , Gallerier till golfklubben försvann, så jag har två omgångar där att fixa och lägga ut igen. När det är klart ska jag börja tänka på saken ang. egen blogg.

2011-01-02 @ 17:58:06
Postat av: Mia

När vi sågs sist såg du verkligen ut att må toppen!

Roligt att läsa dina små vardagsinlägg, sant att det är mer av sin vardag man vill komma ihåg. Säg till nästa gång du ska till Ikea, min inköpslista börjar bli lång.

Är också anmäld till Midnattsloppet. Ej C, han gör en efteranmälning om han inte bara har bilar i huvudet när det blir barmark. Blir tufft att klara det på under en timme, har bäst sprungit på 65 min. Vi hörs om fler utmaningar.

Kram

Mia

2011-01-03 @ 13:58:36
URL: http://lamiadevida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0