Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

PIggelin!



Det sprudlar av pigghet i mig!
Jag andas vår!

Igår kväll lade vi oss tidigt efter att vi sett en Bäckfilm) och jag sov skönt fram till ca 6.30 i morse då jag vaknade med JR och D som skulle iväg till jobbet.

När de gått bytte jag till gröna vårgardiner i köket.
Jag njöt också av att det fanns en plusgrad utomhus och att solen sken på mina små pelargonplantor som nu tittar upp ur jorden.



Nu är det äntligen äntligen dax att våga tänka att det ska bli vår och dammet inomhus kommer ånyo att synas i vrårna hemma när solstrålar letar sig in!

Jag har börjat med Berocca igen. kanske är det därför jag känner mig så pigg?
Det är hur som helst underbart!

I intensivt tempo städade jag 2 av husets badrum brutalt innan jag slutligen hoppade upp på löpbandet och sprang 3 svettiga tröga kilometrar på hastigheten 10 km/tim.

Direkt därefter hade kl hunnit bli 11.10 och det var dax att duscha, snabbäta en lättlunch och sticka till ett eftermiddagspass på jobbet för mig.
Började 12.00 men känner ändå att jag fått ut maximalt av mina lediga timmar på morgonen.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Kan du skicka hit lite energi, tack? Jag känner mig helt dränerad trots Berocca och Kan Jang. Tror att en förkylning håller på att bryta ut på allvar nu. Skönt att det är helg snart.

Vart i Stockholm bor ni nu? Åt samma håll som du bodde tidigare?

Kram!

2011-03-03 @ 21:13:52
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com
Postat av: Mor

Om man bara låter bli att titta ut och bara håller sej i köket hos dej så ser det verkligen vårlikt ut. Ska fota mina plommontomatplantor så får Du se hur långt dom har kommit. Men först till metropolen Gnesta för affärer....

2011-03-04 @ 08:03:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0