Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

En glad myskväll en vanlig torsdag!


Det blev ett torsdagsmys som hette duga hemma hos oss i kväll.
JR tog en Ipren efter att ha sovit hela dagen och återuppstod så pass att han blev glad och lite piggare framemot kvällningen.
Det började väl egentligen med att jag släckte alla lampor i köket och tände flera ljus till den alldeles vanliga kassler- och ris-middagen och då tyckte familjen att det blev mys!



Sen blev det ett jättevackert rosa ljus över hela balkongen i skymningen...och då kom hela La familja på att de bövde milkshake så då fixade vi det!

Själva slutklämmen på myset blev en familjefilm i soffan tillsammans och alla skrattade så mycket och högt och jag blev glad att höra alla barnen och JR tillsammans skratta!

Det är inte helt enkelt att samla alla till något alla vill göra och filmer faller inte alla alltid i smaken samtidigt, vi är ju alla lite olika i åldrarna.



När jag kom hem från firman hade JR just återuppstått från feberruset och i sin iver att fixa sin sak på listan bytt laman, alltså hela takplafonden nere i hallen.

Det var inte så enkelt då det inte bara var en sockerbit att montera in den i utan det var bara lösa elsladdar som hängde ur ett hål i taket när vi tog ned den gamla. JR upplevde att han inte var helt alert och var nära på att glömma att bryta strömmen innan han började meka i elen. man ska nog inte göra sådant när man är sjuk.

Min uppgift för dagen var att sy gardin nummer 2 till JRs garage. Han får säga vad han vill men jag tycker att han behöver lite kvinnlig fägring i form av gardiner där.

Det blev över lite tyg till en duk också som fick ligga på matsalsbordet och ligga till sig lite.

Just det, jag sydde in 4 par av lilla grabbens chinos också på em, han tyckte de var för vida i benen, han är så modemedveten den lilla ungen men jag var benägen att hålla med honom!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Lika imponerad som du blir över min motion, blir jag av din struktur...

Skönt att J blev piggare fort. Ipren är bra det. :)

Hoppas att ni får en solig och mysig helg. Är ni färdig med alla listor snart, eller fylls de på lika snabbt igen?

kramar!

2011-09-23 @ 10:08:04
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com
Postat av: Mor

Vilket mysigt "meckar-rum" J har!!! Lika mysigt som mitt syrum! FNISS! Sussi kan oxo göra mysigt hon med gardiner å sånt!

2011-09-24 @ 10:02:45
Postat av: maria

Kikar in o önskar finfin helg!

2011-09-24 @ 10:15:06
URL: http://www.mariaskreativablogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0