Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

På lyxhotell i skyskrapa Bangkok!Nu är vi alltså frammei Bangkok efter sammanlagt 14 timmar i luften och 4 timmar i Kina.
Allt har gått väldigt bra!
Vid 14.30 igår sammanstrålade vi på centralen i Stockholm för att ta flygbussen ut till Arlanda.
En del väntan var det men pirriga och glada var vi allesammans.
De randiga hårda stöstrumporna var ett måste för mig!Vissa av oss älskar inte flygning men D var väldigt glad och uppspelt över sin nya upplevlelse!

 

Stort plan, liten flicka :-)!I Kina gick vi mest runt och kikade.E hade lite kontakt med högre makter....Vi handlade inget...vi visste liksom inte vad vi skulle handla. Vi lyckades köpa ett paket med tuggummi :-) för 18 kina-pengar!I rent tidsfördriv åt vi varsin Banana split fast utan bananer för de hade de inga sade de efter beställningen för 68 kina-pengar styck.
Åh vad klumpigt! 1 kina-peng är ca 1 svensk kr.I Kina går man på led om man är fler än 2 personer.
Vi blev uppstälda och uppsnyggade på led vid flera tillfällen!Sen sov vi oss de sista 4,5 timmarna från Kina till Bangkok.Vi blev hämtade på flygplatsen av en stor förbeställd taxi och vi blev förflyttade till detta underbara hotell. Vi blev lite snopna när en orkester tog emot oss i hotellfoajén...
Sen bar det upp i familjes rum.Vårt rum låg på 11e våningen.Sedan åkte vi upp på 24:e våningen där Thai-restaurngen är belägen.
 

Hemska små förrätter kom in spontant och vi gjorde vad vi kunde för att svälja ned de hela.
JR njöt verkligen när han svalde ned detta lila slemmiga onämnbara...Övriga maten var underbar och servicen var mer än man kunde förvänta sig.Utsikten var magnefik!Vi hade privata danserskor runt vårt bord som inte gick att stoppa....
Man kan inte beskylla oss för att vara overdressed för stället...

De var mkt imponerade att D som är 9 år gammal var lika lång som kvinnan till hö som var 26 år!Åh vilka froma gossar...Nu är det dax att knoppa så vi orkar med morgondagens äventyr!

Kommentarer
Postat av: Mor o Far

SÅÅÅÅ JÄKLA ROLIGT med dessa bilder och vad glada vi är att allt gått bra med resan. Jag var lite orolig för dej Sussi!Flera bilder, flera bilder.....

2012-02-24 @ 18:02:11
Postat av: Camilla

Härligt!!! :)

2012-02-24 @ 20:20:50
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com
Postat av: Mia

Va kul att se att ni har det så bra :D Åhh… önskar att jag också var ute på äventyr istället ska jag jobba :(

Kram!

2012-02-25 @ 09:32:45
URL: http://lamiadevida.blogg.se/
Postat av: Maria

Å, så underbart ni ser ut att ha och underbarare blir det, förmodar jag :)Å, så söta di små barnen är när di sover.Ha det nu riktigt uuuunerbart!!

2012-02-25 @ 17:28:36
URL: http://www.marialivet.blogspot.com
Postat av: Nathalie

Men vad roligt att se bilderna! Barnen är så vackra allihop på bilderna. Så roligt att se. Fattar att det är lite omvälvande för D.Vill gärna höra J berätta om vad slemklumpen egentligen innehöll, och ffa vad de smakade. Jättekul verkligen att se alla bilder! Kram!

2012-02-29 @ 22:37:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0