Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se

Åldersförändringar...



När man var liten var det hålfotsinlägg och tandställning.
Nu har jag kommit så långt i min personliga mognad att jag har börja njuta av stödstrumpornas komfort till vardags.
Riktigt skönt faktiskt!



Egentligen har jag ju hålfotsinlägg än idag, köpte ju inlägg till löpskorna i somras och de klarar jag mig ju inte utan nu.
Där kom jag helt osökt in på att jag ju har kompresionstöd runt knäna när jag springer också...

Tandställning borde jag ju ha igen då tänderna flyttat sig efter att jag fick barnen ...men det har ju fler kroppsdelar också gjort men det kostar för mycket och är för mycket bök och risker att åtgärda.
Nä, man får leva med flyttade kroppsdelar så som tänder, bröst och mage.
 


Vad det gäller flyttad mage så försöker jag flytta tillbaka den, i kväll t ex blev det sammanlagt 5 min i plankläge efter att jag även idag sprungit 4 km på bandet.

När man springer ser man hur kinder och rynkor runt munnen faller på plats, huden slits i när man studsar fram...men det är väl bara att acceptera.
Någon mer som märkt att man får kind-förändingar runt munnen vid löpning?

Nu var det väl inte det jag skulle skriva om utan att min syn försämrats väldigt mycket senaste året.
I helgen sade kära Mor och kära Far att de ville vara med och bidra till progressiva glasögon till mig som en födelsedagsgåva!

Jag har verkligen dragit mig för det här, känns både dyrt och tragiskt men nu har jag så mycket bekymmer av att köra dubbla glasögon och hålla på att byta fram och tillbaka.

Det visade sig att jag inte som normala 40-åringar behövde +1 i åldersynthet  när det börjar i tillägg till mina vanliga brillor utan + 2,25 vilket var som äldre människa behöver sade optikern :-)

Inte konstigt att jag gått på rutin på jobbet och behöver stora lappar på det mer finstilta vi jobbar med för att ha koll på läget.

Som sagt, idag var jag i väg och beställde nya brillor. Tog några som var lite större och inte så tunga så att de skulle vara riktigt bekväma och ge att bra synfält.
Åldern tar ut sin rätt.

Ändå...helt föråldrad är jag ändå inte....
Jag tog pulsen i natt mitt under arbetspasset och jag hade lägsta normalpulsen av oss som jobbade tillsammans, under normalt arbete utan att vila ned sig hade jag 52 i puls enligt mätaren är jagstod upp.
Kändes bra!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Glasögonen såg finfina ut! Snällt av dina föräldrar att hjälpa till med betalningen, men de verkar ju så otroligt snälla och generösa. :)

Usch ja... 42... Nä? 30-nånting... Jag hänger inte med!

Jag har helt tappat bort Plankan.

Kram och ha en fin dag!

2012-02-01 @ 09:53:09
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com
Postat av: Mor o Far

Jag, vi tycker att Du är väldigt väl bibehållen för din ålder.Önskar att jag själv hade hållit på med "gympa" som Du gör vid den tiden jag var ung. Men jag har alltid av födsel och ohejdad vana varit väldigt lat.

2012-02-01 @ 10:15:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0